Het venster van uw webbrowser is te breed.
Pas dit aan door met uw muis naar de rand van uw browservenster te gaan.
Van zodra één van deze icoontjes verschijnt,
kan u klikken en uw venster smaller of hoger maken door te slepen.
Het venster van uw webbrowser is niet breed genoeg.
Pas dit aan door met uw muis naar de rand van uw browservenster te gaan.
Van zodra één van deze icoontjes verschijnt,
kan u klikken en uw venster breder of lager maken door te slepen.

In 2000 werd Crivani opgericht als keukenfirma waar kwaliteit en esthetiek hand in hand gingen. Zoveel jaar later bevinden wij ons op de ganse renovatiemarkt met een specialisatie in keukens en badkamers. Of we nu spreken over een totaalrenovatie, een nieuwe keuken of een badkamerrenovatie, ons motto is echter nog altijd hetzelfde: “Pure eenvoud en doordacht functioneel”. Als familiebedrijf wordt ervoor gezorgd dat de teugels stevig in handen blijven en de filosofie van weleer niet verloren gaat. De naam van de zaak doet misschien denken aan Italiaans design maar laat je niet misleiden: dit is op-en-top Belgisch vakmanschap.

Aan de hand van 3D computertekeningen en professioneel advies begeleiden wij u door het ganse proces van het ontwerp. Verder garandeert een jarenlange werfervaring en doorgedreven planning de mooie aaneensluiting van werken waardoor werven binnen een zo kort mogelijke periode kunnen afgewerkt worden. Zo worden de beslommeringen ook tot een minimum herleid.

Een vast team van interieurontwerpers, werfleiders en vakmannen zorgt ervoor dat uw project van begin tot einde opgevolgd en begrepen wordt. Verder garandeert de jarenlange samenwerking met vaste leveranciers ook de kwaliteit van gekozen materialen en afwerkingen.

Kortom geloven wij bij Crivani in een goed resultaat door de volgende 3 eigenschappen:

  • Goede samenwerking tussen klant en Crivani
  • Expertise en vakmanschap in planning en uitvoering
  • Keuze van kwaliteitsvolle materialen en afwerking